Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iyi halini yitireceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken kanama olduğunu görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Rüyada başının kanamasını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yolculuğa, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments