Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile doğum yapmak

Rüyada hamile doğum yapmak

Rüyada hamile doğum yapmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada hamile doğum yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak kısmetin kapanacağına, kötü noktalara geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada hamileyken doğum yapmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile doğum yapmak gözyaşının kuruyacağına, işlerin aksamayacağına, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup doğum yapmak kazancın çoğalacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments