Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını hamile görmek

Rüyada hamile kadını hamile görmek

Rüyada hamile kadını hamile görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların artacağına yorulur.

Rüyada hamile kadını hamile gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Rüyada hamile kadına yardım ettiğini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadınla tartışmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elbiseli hamile kadın görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadını hamile görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını korumak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikiz bebege hamile kadın görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments