Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Rüyada hamile bir kadının doğum yaptığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, içebileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sevdiği birine hediye alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments