Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hamile iken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile iken bebek emzirmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile iken adet görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaklaşan güzel günlere, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments