Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı çarpmak

Rüyada arabayı çarpmak

Rüyada arabayı çarpmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı çarpmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada arabayı çarpmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine arabayla çarpmak hayatını yoluna sokacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada duran arabaya çarpmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arabaya çarpmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Rüyada birine araba çarpmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments