Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile anne görmek

Rüyada hamile anne görmek

Rüyada hamile anne görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile anne gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Rüyada kendi annesini hamile görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi hamile görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada annesini hamile görmek hastalığın biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenizi hamile görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak istediği makama geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesini hamile görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada annenin kızını hamile görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments