Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annesini hamile görmek

Rüyada ölmüş annesini hamile görmek

Rüyada ölmüş annesini hamile görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, keyfin bozulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini hamile gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada annemin hamile olmasını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, maddi gücünü yitireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kazancın katbekat artacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenizin hamile olduğunu görmek istediği noktalara geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kızını hamile görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada anne kızını hamile görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi hamile görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine inanılır.

Rüyada annesini hamile görmek yol kat edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalettir.

Rüyada kendi annesini hamile görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments