Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenizi hamile görmek

Rüyada annenizi hamile görmek

Rüyada annenizi hamile görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada annenizi hamile gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada annesini hamile olarak görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada annemi hamile olarak görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile anne görmek geçim derdine gireceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesini hamile görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi hamile görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, amacına ulaşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemizin hamile olduğunu görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments