Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham kayısı görmek

Rüyada ham kayısı görmek

Rüyada ham kayısı görmek işlerin yoluna gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ham kayısı gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Rüyada ham kayısı görmek hayırlı bir terfi alınacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hazreti hamzauyı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet eder.

Rüyada hamster ve kedi görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Rüyada ham petrol görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada ham armut yemek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ham incir yemek elindeki imkânları seferber edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamster yavrusu görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham meyve görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, endişe veren durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments