Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış halı sermek

Rüyada yıkanmış halı sermek

Rüyada yıkanmış halı sermek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı sermek gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada banyoya halı sermek yeni şeyler keşfedeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivene halı sermek ele geçen parada artış olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada temiz halı sermek kısmetinin açılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada evine halı sermek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, yokluğa düşeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi halı sermek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada camiye halı sermek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bahçeye halı sermek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odaya halı sermek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments