Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi halı sermek

Rüyada mavi halı sermek

Rüyada mavi halı sermek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük atılımlar yapacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi halı sermek gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada mavi halı sermek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Rüyada temiz halı sermek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, müşterilerinin çoğalacağına, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evine halı sermek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eve yeşil halı sermek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kazancının çoğalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada odaya halı sermek çok daha mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye halı sermek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni halı sermek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada eski halı sermek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments