Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı ters görmek

Rüyada halıyı ters görmek

Rüyada halıyı ters görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet eder.

Rüyada halıyı ters gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada halıyı ters sermek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ters halı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Rüyada ters serilmiş halı görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıyı ters görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuğa ters oturmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada namazı tersten kılmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, birçok ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada arabanın ters gittiğini görmek hayallerin gerçekleşeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ters giymek her nimetin lezzetine varacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments