Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı kestiğini görmek

Rüyada halıyı kestiğini görmek

Rüyada halıyı kestiğini görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, unvan sahibi olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işarettir.

Rüyada halıyı kestiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada halı kestirmek yüklü bir miktar borç verileceğine, yönetici olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı kestiğini görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine inanılır.

Rüyada halıyı kestiğini görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kol kestiğini görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada boğaz kestiğini görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik kestiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments