Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kestiğini görmek

Rüyada kol kestiğini görmek

Rüyada kol kestiğini görmek ilerleyemeyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kol kestiğini gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada birinin kolunu kestiğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kolunu kestiğini görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, insanlarla arasının açılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kestiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek tatsızlıkların sona ereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına tabir olunur.

Rüyada saç kesmek kestirmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments