Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halısının çalındığını görmek

Rüyada halısının çalındığını görmek

Rüyada halısının çalındığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada halısının çalındığını gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada halıların çalındığını görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada halısının çalındığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada halı çalındığını görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.

Rüyada sınava çalıştığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada çalışırken görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, haklılığının anlaşılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulmaya çalışılmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada inek çalındığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments