Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada namaz kılmaya çalıştığını görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü namaz kılarken görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılanı izlemek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanı namaz kılarken görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken osurmak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin namaz kıl dediğini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini namaz kılarken görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments