Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını değiştirmek

Rüyada bebeğin altını değiştirmek

Rüyada bebeğin altını değiştirmek işlerin düzeleceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sıkıntıya girmeye, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin altını değiştirdiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğin altını değiştirmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının bebeğinin altını değiştirmek engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulur.

Rüyada bebek altını değiştirmek herhangi zarara uğramayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun altını değiştirmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments