Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hafif deprem görmek

Rüyada hafif deprem görmek

Rüyada hafif deprem görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayaline kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hafif deprem gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek güzel günlerin kapıda olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hafif deprem görmek zarar etmeyeceğine, mutluluğundan olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya yorulur.

Rüyada hafif kar yağdığını görmek mutlu olacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden korkmamak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem enkazı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments