Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem enkazı görmek

Rüyada deprem enkazı görmek

Rüyada deprem enkazı görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hatalarını fark edeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem enkazı gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak az da olsa feraha çıkılacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada deprem enkazı görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak hak yoluna döneceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat enkazı görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada uçak enkazı görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yangın enkazı görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada enkaz altından kurtulmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Rüyada birini enkaz altında görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments