Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esyalarını toplamak

Rüyada esyalarını toplamak

Rüyada esyalarını toplamak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kara kara düşüneceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada esyalarını toplamak gördüyseniz:

  • Bir ara ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz.

Rüyada esyalarını toplamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada esyaları toplamak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Rüyada hacerül esvedi öpmek gelecekte yüzünün güleceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada esmaül hüsna dinlemek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Rüyada esmaül hüsna okumak bunalıma gireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada esyalarını kaybetmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Rüyada esya yakmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments