Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil araba satın almak

Rüyada yeşil araba satın almak

Rüyada yeşil araba satın almak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil araba satın almak gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada yeşil araba satın almak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sabrını zorlayacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada mavi araba satın almak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı araba satın almak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada satılan arabayı geri almak bilmediği duyguları tadacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Rüyada el arabası satın almak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada siyah araba satın almak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı araba satın almak rahatın ve konforun geleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Rüyada arabasının satıldığını görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, büyüyeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments