Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gitmek ihram giymek

Rüyada hacca gitmek ihram giymek

Rüyada hacca gitmek ihram giymek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, başarısının azalacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek ihram giymek gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada hacca gitmek ihram giymek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada ihram giymek çevresinin kalabalıklaşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının ihram giydiğini görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, darlık içine düşeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ihram giymek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına inanılır.

Rüyada siyah ihram giymek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz ihram giymek yandaşı olan birinin vefat etmesine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada siyah ihram görmek kırılan kalplerin barışacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ihramlı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments