Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ihram giymek

Rüyada siyah ihram giymek

Rüyada siyah ihram giymek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir eşe, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ihram giymek gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada siyah ihram giymek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ihram görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ihram giydiğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ihram giymek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ihram giymek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ihram giymek iş hayatının düzeleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada yeşil ihram giymek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, o işi canlandıracağına inanılır.

Rüyada ihram kıyafeti görmek şansının geri döneceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments