Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ihramlı görmek

Rüyada kendini ihramlı görmek

Rüyada kendini ihramlı görmek daha rahat bir hayatı olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, alkış alacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, günahların da affolacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalettir.

Rüyada kendini ihramlı gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada ihram giymek her türlü başarıyı elde edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ihram görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ihram giymek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah ihram giymek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ihram giymiş birini görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini ihramlı görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihramlı erkek görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada ihramlı namaz kılmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments