Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihram giymek

Rüyada ihram giymek

Rüyada ihram giymek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevinç dolu haberler alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ihram giymek gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada hacca gitmek ihram giymek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ihram giydiğini görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada beyaz ihram giymek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah ihram giymek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada ihram giymek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Rüyada yeşil ihram giymek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihram görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ihram kıyafeti görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments