Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın yanmasını görmek

Rüyada arabanın yanmasını görmek

Rüyada arabanın yanmasını görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın yanmasını gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada arabanın yanmasını görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın uçurumdan uçtuğunu görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada arabanızın yandığını görmek fesat kimselerin çıkacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın içinde uyumak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayatın kolaylaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet eder.

Rüyada arabanın düştüğünü görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanızın çalındığını görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kendiliğinden gittiğini görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, zorlukların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın camlarını kırmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments