Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açma yapmak

Rüyada açma yapmak

Rüyada açma yapmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kendi bildiğini okuyacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada açma yapmak gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada açma yapmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada açma ekmek yapmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Rüyada hamur açma görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada açmamış gül görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, planlarının işe yarayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işarettir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire kapı açmamak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçeğin açmasını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments