Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek

Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek

Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, eve kapanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada güzel bir yerde yemek yemek moralinin, keyfinin kaçacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sevinileceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir yerde olmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, zor bir durumda kalacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde güzel yüzmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada çok güzel cami görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işarettir.

Rüyada güzel birini çirkin görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların güzel olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments