Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, gönül kapılarını açacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalettir.

Rüyada genç ve güzel olmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç ve güzel olduğunu görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç ve güzel kadın görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada kendini genç ve güzel görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel genç kadın görmek kazancının da aynı oranda artacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gençleşmek güzelleşmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini genç güzel görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments