Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, gözden düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada güzel bir yerde olduğunu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir yerde olduğunu görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada güzel bir yerde olmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir yerde yemek yemek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Rüyada kendini çok güzel olduğunu görmek iş öğreneceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir ev almak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada güzel ev yapmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada çok güzel elbise almak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments