Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve sahip olmak

Rüyada bir eve sahip olmak

Rüyada bir eve sahip olmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, kalp kırıklığı olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada eski ev sahibini görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada geniş ev sahibi olmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Rüyada bir eve sahip olmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ailesini hem gururlandıracağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir eve sahip olduğunu görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni eve sahip olmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada ev sahibini görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada yeni ev sahibi olmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak sıkıntılarına ortak olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments