Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks ev sahibi olmak

Rüyada lüks ev sahibi olmak

Rüyada lüks ev sahibi olmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lüks ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Rüyada lüks ev sahibi olmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada lüks araba sahibi olmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, zorlukların baş göstereceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüks arabaya sahip olmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada lüks ev görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada çok lüks ev görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada lüks bir ev görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lüks bir evde oturmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulur.

Rüyada lüks evde oturmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kazancının azalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments