Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açma poğaça görmek

Rüyada açma poğaça görmek

Rüyada açma poğaça görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, üzgün olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada açma poğaça gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada açma poğaça görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine yorulur.

Rüyada açma poğaça yemek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada ağacın çiçek açmasını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek açması görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açmamış karanfil görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada açmamış gül görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada açma ekmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments