Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açma görmek

Rüyada açma görmek

Rüyada açma görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açma gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon açmamak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada açma poğaça görmek büyük zorluklar geçireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur açmaya çalışmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Rüyada ağacın çiçek açmasını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalettir.

Rüyada açmamış pembe gül görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak helal rızık elde edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada açmamış gül görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, sonunda mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments