Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mektup yakmak

Rüyada mektup yakmak

Rüyada mektup yakmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hasta ise bakacağına inanılır.

Rüyada mektup yakmak gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Rüyada mektup yakmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada ingilizce mektup görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden mektup görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birine mektup yazmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Rüyada arkadaştan mektup almak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Rüyada birinin mektup yazdığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mektup almak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments