Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mektup vermek

Rüyada birine mektup vermek

Rüyada birine mektup vermek arkasından iyi konuşulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine mektup vermek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada mektup yazdığını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mektup görmek şansının kendisinden yana olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış mektup görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ayrılık mektubu okumak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneden mektup almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments