Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin çağırmak

Rüyada güvercin çağırmak

Rüyada güvercin çağırmak yeni bir sayfa açacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada güvercin çağırmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada güvercin çağırmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada isimle çağırmak dertlerin ve sorunların artacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını çağırmak darlığa düşmeyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere çağırmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesinin çağırdığını görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada polis çağırmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada birine bağırıp çağırmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada bağırmak çağırmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments