Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gusülsüz namaz kılmak

Rüyada gusülsüz namaz kılmak

Rüyada gusülsüz namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gusülsüz namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada gusülsüz namaz kılmak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde gusül abdesti almak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide gusül abdesti almak arabuluculuk yapılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada gusül abdesti görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak bir süre belini doğrultamayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Rüyada gusül abdesti almak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments