Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gusül abdesti almak

Rüyada gusül abdesti almak

Rüyada gusül abdesti almak rızkın daim ve hayırlı olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gusül abdesti almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada gusül abdesti almak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde gusül abdesti almak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda gusül abdesti almak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada gusül abdesti öğretmek insanlarla bir araya geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gusül abdesti görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Rüyada camide gusül abdesti almak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, eve huzur dolacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments