Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşi ve ayı görmek

Rüyada güneşi ve ayı görmek

Rüyada güneşi ve ayı görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yanlış adımlar atacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Rüyada güneşi ve ayı gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada güneşi ve ayı görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşle ayı yanyana görmek işlerinin çoğalacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet eder.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çirkin amellere, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayıyı sevmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Rüyada ayıya yemek vermek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments