Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek

Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek

Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada güneş ve ayı yanyana gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada güneşle ayı yanyana görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, dertlerinin günden güne artacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşi ve ayı görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulur.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalettir.

Rüyada ayla güneşi yanyana görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments