Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş hayatında rahat edileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Rüyada güneş ve ayı birlikte gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bazı ortaklıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek içinin kıpır kıpır olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güneşi ve ayı görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşle ayı aynı anda görmek işlerinde çok başarılı olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşle ayı yanyana görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş ve ayı aynı anda görmek zorlukları aşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada güneş ve ayı yanyana görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla birlikte olmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, başarılarını arttıracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments