Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahtan kaçmak

Rüyada günahtan kaçmak

Rüyada günahtan kaçmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada günahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada günahtan kaçmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulur.

Rüyada günah görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günahlarına ağlamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada günahlarını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada günahına ağlamak iyilik bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada günah defteri görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yoğun duygular yaşayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada günahlarının çok olduğunu görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments