Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günah görmek

Rüyada günah görmek

Rüyada günah görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada günah gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada günahlarına ağlamak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada günahlarından pişman olmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada günah defteri görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin günah işlediğini görmek kişinin fakirleşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada günahtan pişman olmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada günahlarını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments