Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahtan korkmak

Rüyada günahtan korkmak

Rüyada günahtan korkmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, malının artacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günahtan korkmak gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada günahtan korkmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulur.

Rüyada günah işlemekten korkmak ekmeğinin çoğalacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada büyük günah işlemek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada günahını itiraf etmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günaha girmek üzüntülerin gideceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günahlara ağlamak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet eder.

Rüyada camide günah işlemek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek daha sonra işlerin açılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments