Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tencere vermek

Rüyada birine tencere vermek

Rüyada birine tencere vermek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gelişmelerin olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada birine tencere vermek gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada bir tencere dolma görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencere tabak görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tencere ve kapak görmek rakipleri mağlup edeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kara tencere görmek adından konuşulur olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tencerede yaprak sarması görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına inanılır.

Rüyada tencereden çorba içmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye tencere almak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, zorlukların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments