Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadasini sirtinda tasimak

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadasini sirtinda tasimak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada bakır tastan su içmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada altın tas görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tasla yıkanmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tas su görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın tastan su içmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tas toplamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına inanılır.

Rüyada bakır tas görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments