Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş satmak

Rüyada gümüş satmak

Rüyada gümüş satmak sıkıntıların son bulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, müşterilerinin çoğalacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş satmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada gümüş satmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş takı satmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük satmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş tencere görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada gümüş takı bulmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada gümüş erkek yüzüğü görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments