Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş takı hediye almak

Rüyada gümüş takı hediye almak

Rüyada gümüş takı hediye almak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bereketin eksileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş takı hediye almak gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada gümüş takı hediye almak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş takı bulmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş takı toplamak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın gümüş takılar görmek kazancının sürekli artacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş takı görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada gümüş takı satmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments